Autoriseret el installatør i Nordjylland, der udfører el installationer 

Søger du en autoriseret el-installatør med stærke kompetencer indenfor el installationer? 
Så er du kommet det rette sted. Hos Terndrup El-Teknik har vi stor erfaring med at udføre el installationer, el service og meget mere for private, erhverv samt det offentlige.

Som autoriseret el installatør beskæftiger vi os med en bred vifte af installationsopgaver lige fra traditionelle el installationer til mere avancerede opgaver. 

Vi holder til i Bælum, men kører også gerne for vores kunder i Terndrup, Hadsund, Skørping og omegn.

Ring i dag for en god aftale 

El installationer i gamle huse 

El installationer i ældre huse er i de færreste tilfælde sikre, og mange opfylder ikke længere de gældende lovkrav og flere har fejl og mangler. 

Derfor er det en god idé, at få en autoriseret el installatør ud til en vurdering og en eventuel renovering. Gamle el installationer er ofte årsagen til stød og brand i huset, og selv en lille fejl eller skade, kan give alvorlige konsekvenser. 

Ved at få renoveret de gamle el installationer eller få lavet helt nye, sørger du også for at energioptimere boligen. Energioptimering er altid en god ting at tænke med ind i en renovering, da det kan nedsætte forbruget samt øge husets værdi. 

El installationer i nye huse 

Er du i gang med et nybyggeri, så er det en god idé at tænke el installation med ind i byggeriet. 

Der findes flere forskellige typer installationer, belysningsformer, stikkontakter samt afbrydere at vælge imellem, når der skal bygges nyt. Terndrup El-Teknik hjælper dig gerne med professionel sparring, så du får den helt rette løsning til dit hus eller din virksomhed. 

Vi hjælper dig med el installationen

Har du brug for en kompetent elektriker til at hjælpe med el installation? Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave Vi giver den rådgivning og service du har brug for, så du får en god og holdbar løsning, der passer til dit behov. 

Ring på telefon 98 33 81 91, send en mail til info@terndrup-elteknik.dk eller skriv en besked til os via kontaktformularen på siden - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os og hør mere