Vi udfører professionel el service i Bælum, Terndrup, Hadsund og omegn

Terndrup El-Teknik tilbyder professionel og grundig el service og vedligeholdelse af bl.a. forskellige typer anlæg, belysning, el tavler og meget mere. 

Som autoriseret el installatør med mange års erfaring samt veludstyret servicevogne, er vi klar til at udføre alle former for opgaver der måtte opstå.
Vi løser både små og store opgaver, uanset om der er brug for reparationer eller udbedringer af skader - og vi kører ikke før installationerne fungerer optimalt og kører problemfrit. 

Hos Terndrup El-Teknik er kunden i centrum, og vi bestræber derfor altid efter at levere den bedste service samt overholde aftaler og deadlines nøje. Vi kører for private, erhverv samt det offentlige i Bælum, Terndrup, Hadsund, Skørping og omegn.

Ring i dag for en god aftale  Ring hvis du har brug for døgnservice

Spar penge og skån miljøet med energioptimering 

Betaler du for meget for el og varme? Med el service kan vi finde frem til hvilke muligheder du har for at energioptimere boligen eller virksomheden. 
Der er flere fordele ved at energioptimere huset. Rent økonomisk kan der være en årlig besparelse på el og varme udgifterne, hvilket samtidig gør en positiv forskel for miljøet. 

I samråd med dig, finder vi de bedste energitiltag baseret på energibesparende løsninger, som er målrettet efter bygningens muligheder, samt dine ønsker og behov. 

Skal du have el service i Nordjylland? Så fang os 24/7 

Er strømmen gået eller er der opstået et andet akut problem med elektriciteten? Så står vi klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig. Vi prioriterer altid akutte problemer og har fuld forståelse for, at det ikke er sjovt at stå med et hus uden elektricitet. Vores el service opererer døgnet rundt. 

For døgnservice kontakt Søren Bertelsen tlf. 22 37 26 66

Kontakt os og lad os hjælpe med grundig el service

Med mange års erfaring som autoriseret el installatør, samt en stor faglig viden indenfor faget, står vi klar til at give den rette rådgivning, vejledning samt service til din konkrete opgave inden for bl.a. el service 

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi som autoriseret el installatør kan hjælpe dig. 
Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på el service. 

Ring på telefon 98 33 81 91 eller send en mail til info@terndrup-elteknik.dk eller via vores kontaktformular på siden. 

Kontakt os og hør mere