Søren Bertelsen

Installatør

Søren startede i 2015 Terndrup El-Teknik på egen bopæls adresse i Bælum. Sørens har over 25 år erfaring indenfor el-branchen. Søren er den første, der svarer dit kald, når du kontakter Terndrup El-Teknik, altid parat til at servicere dig.

Peter Salomonsen

Elektriker svend

Peter blev ansat hos Terndrup El Teknik 2020. Peter har over 25 års erfaring indenfor el-branchen og dør automatik branchen, han er bosiddende i Hobro. Peter en god kollega der sætter en ære i at aflevere arbejde til tiden og i høj standard.

Rasmus Krogh

Elektriker svend

Rasmus sidste nye ansatte hos Terndrup El Teknik, han startede Januar 2017. Han er udlært i 2012, bosiddende i Kongerslev. Rasmus er allerede meget vellidt blandt vore kunder, udfører sit arbejde med stor selvstændighed.

Rene Borregaard

Elektriker svend

Rene ansat hos Terndrup El-Teknik siden 2015. Rene har over 25 år erfaring indenfor El branchen, han er bosiddende i Kongerslev. Han har godt kendskab til kunderne i området og du møder ham altid med et smil på læben og en kvik bemærkning.

Martin Holmqvist Mortensen

Lærling

Martin blev ansat hos Terndrup El Teknik som lærling den 7. maj 18. Martin udviser stor interesse for el-branchen, han er bosiddende i Blenstrup. Han er allerede vellidt blandt kollegaer og kunder.

Frederik Krage Byrialsen

Lærling

Frederik bliver ansat hos Terndrup El Teknik som lærling den juli 18. Frederik er bosiddende i Kongerslev. Han tyvstartet i firmaet da han i hans sommerferie har arbejdet som arbejdsmand, så han har allerede godt kendskab til el-branchen og kunderne.

Lars Grønbo

Voksen lærling

Lars er ansat som voksen lærling maj 2020. Lars er bosiddende i Skibsted. Lars har påbegyndt hans nye uddannelse med stor interesse, han har allerede et godt kendskab til el-branchen mange forskellige opgaver og områdets kunder.